witam!
w przyszłym tygodniu będę załatwiał wpisy do indeksów z mechaniki, statystyki i KWGI dla wszystkich osób, a także dla osób tych które miały poprawke i jeszcze nie mają wpisanego zaliczenia! Z powodu takiego, że będę miał duzo indeksów proszę wszystkie osoby, które są zainteresowane tymi wpisami
żeby na pierwszej stronie w indeksie napisały ołówkiem bądź dodały karteczkę również na pierwszej stronie do indeksu z jakiego przedmiotu chcą abym załatwił im wpis! Ma mi to ułatwić szybsze i plynniejsze załatwienie całej sprawy u poszczególnego wykładowcy, żebym nie musiał przeszukiwać całej sterty indeksow!
A to, że indeksy mają być wypisane to juz chyba wszyscy wiedzą ale zapobiegawczo przypominam!
Indeksy muszą byc wypisane Panowie i Pani
inaczej wpisu nie będzie :-p .
Indeksy zbiorę po egzaminie z obróbki plastycznej, tj. w sobotę 14.02.09. Mam nadzieje, że zainteresowane osoby spełnią moje małe prośby, które naprawdę bardzo ułatwią mi tą misję.
P.S. O wpisanie zaliczenia z Fizyki będę musiał kogoś z Was poprosić ponieważ termin wpisu (tj. termin poprawki 21.02.09) nie bedzie mi odpowiadał. no chyba, że nie zalicze egzaminu z OP to wtedy napewno będzie odpowiadał hi hi
A wpis z OP też ustalimy na termin poprawki czyli również 21.02.09, żeby za dużo nie kombinować.
Pozdrawiam wszystkich i proszę o wyżej wymienioną "pomoc"