Mechanika i teoria maszyn

Re: Mechanika i teoria maszyn

Postprzez Michał Sołohub 10 lut 2009, o 12:53

jeżeli ktoś ustali z Lewińskim termin poprawki to niech poinformuje o tym na forum
Michał Sołohub

Mechanika i teoria maszyn

Postprzez emilia.j. 11 lut 2009, o 08:40

Witam wszytskich
Rozmawialam z Panem Lewinskim i najprawdopodobniej bedziemy pisac 17.02.2009 ok godz.9, ale jutro bede dzwonila jeszcze raz i dowiem sie juz na 100% kiedy, gdzie i o ktorej. Oprocz nas bedzie pisala jeszcze jakas inna grupa i Pan Lewinski chce nas dolaczyc do tych osob.
Milego dnia
emilia.j.

Poprawa mechaniki

Postprzez emilia.j. 12 lut 2009, o 11:44

Witam wszystkim zainteresowanych :)
Rozmawialam dzis z Panem Lewinskim. Termin poprawy mechaniki jest we wtorek 17.02.09r o godz.10.00. w sali 111 BM.
P.s. Czy ma ktos moze rozwiazane zadania z mechaniki, te ktore byly na zaliczeniu? :)
Milego dnia
emilia.j.

wpisy

Postprzez kuba.adamczyk 12 lut 2009, o 15:57

witam!
w przyszłym tygodniu będę załatwiał wpisy do indeksów z mechaniki, statystyki i KWGI dla wszystkich osób, a także dla osób tych które miały poprawke i jeszcze nie mają wpisanego zaliczenia! Z powodu takiego, że będę miał duzo indeksów proszę wszystkie osoby, które są zainteresowane tymi wpisami żeby na pierwszej stronie w indeksie napisały ołówkiem bądź dodały karteczkę również na pierwszej stronie do indeksu z jakiego przedmiotu chcą abym załatwił im wpis! Ma mi to ułatwić szybsze i plynniejsze załatwienie całej sprawy u poszczególnego wykładowcy, żebym nie musiał przeszukiwać całej sterty indeksow!
A to, że indeksy mają być wypisane to juz chyba wszyscy wiedzą ale zapobiegawczo przypominam! Indeksy muszą byc wypisane Panowie i Pani :D inaczej wpisu nie będzie :-p .
Indeksy zbiorę po egzaminie z obróbki plastycznej, tj. w sobotę 14.02.09. Mam nadzieje, że zainteresowane osoby spełnią moje małe prośby, które naprawdę bardzo ułatwią mi tą misję.

P.S. O wpisanie zaliczenia z Fizyki będę musiał kogoś z Was poprosić ponieważ termin wpisu (tj. termin poprawki 21.02.09) nie bedzie mi odpowiadał. no chyba, że nie zalicze egzaminu z OP to wtedy napewno będzie odpowiadał hi hi :lol: A wpis z OP też ustalimy na termin poprawki czyli również 21.02.09, żeby za dużo nie kombinować.

Pozdrawiam wszystkich i proszę o wyżej wymienioną "pomoc"
kuba.adamczyk

wpis i poprawka

Postprzez kuba.adamczyk 20 lut 2009, o 11:17

witam!
osoby, które nie zaliczyły jeszcze przedmiotu mają jaszcze szanse na zaliczenie we wtorek 24.02.2009 o godzinie 10.00. Pan doktor prosi te osoby aby przyszły tego dnia do jego pokoju 310. Chodzi tutaj m.in. o osoby Burdajewicz, Walkowiak, Hańćkowiak.... Jutro będą wpisane oceny z Fizyki i OP.
pozdrawiam wszystkich
kuba.adamczyk

Re: Mechanika i teoria maszyn

Postprzez kuba.adamczyk 25 lut 2009, o 15:41

witam!
Plan zajęć jest dostępny na stonie wydziału: http://www.dmef.put.poznan.pl
pozdrawiam
kuba.adamczyk

Poprzednia strona

Powrót do III semestr - Mechanika i Budowa Maszyn